Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum vzw
011/437089
Heusden-Zolder
Uitmelding

Uitmelding

Hebt u een inheems dier binnengebracht in het opvangcentrum ? Hebt u hierbij een kaartje meegekregen met daarop een patiëntennummer?

Wél, dan bent u hier op het juiste adres! Om te weten te komen wat er met jou binnengebracht inheems dier is gebeurd stuurt u een mail naar info@vogelenzoogdierenopvangcentrum.be . Hier geeft u het nummer door die op het kaartje staat vermeld en uw gegevens. Ook gelieve het dier en het jaartal mee door te geven. Dan zoeken we de juiste informatie op voor u. Mocht u niet direct iets horen van ons, dan is het een teken dat uw dier hier nog aanwezig is. Pas als het vrijgelaten is, gestorven is, of ingeslapen is krijgt u een bevestigingsmail van de uitmelding.

Let op, dit kan enkele weken duren.

TAMME DIEREN worden naargelang de toestand van elk dier particulier geplaatst (adoptie) of gaan terug naar de rechtmatige eigenaar. Hiervoor bestaat dus GEEN UITMELDING.

Alvast bedankt voor uw interesse!

OPGELET: gelieve voor uw patiëntennummer (bv. 0485) ook het jaartal te plaatsen waarin u het hebt binnengebracht! (bv. 20180485)


Uw gegevens worden niet bijgehouden in een databank. We ontvangen de ingevulde informatie per email voor een correcte opvolging van uw bericht of aanvraag.
Privacy Policy