Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum vzw
011/437089
Heusden-Zolder
Campagne - #schietinactie
In Vlaanderen zijn heel wat privéterreinen als jachtgebied ingekleurd. Vaak zonder toestemming of medeweten van de eigenaar, én met alle risico’s van dien. Wil jij…
22 juli 2015

Campagne - #schietinactie

In Vlaanderen zijn heel wat privéterreinen als jachtgebied ingekleurd. Vaak zonder toestemming of medeweten van de eigenaar, én met alle risico’s van dien. Wil jij weten of jouw tuin, bos of weiland in het jachtseizoen onder vuur ligt?

Vogelbescherming Vlaanderen zoekt het graag voor je uit.

In Vlaanderen zijn heel wat privéterreinen als jachtgebied ingekleurd. Vaak zonder toestemming of medeweten van de eigenaars, en met alle risico’s van dien voor de veiligheid van de bewoners. Vogelbescherming Vlaanderen wilde die problematiek aankaarten bij het grote publiek en mensen aanzetten om ertegen te reageren.

Het idee dat een tuin, bos of weiland haast ongemerkt ‘een speelterrein voor jagers’ kan worden, wordt uitgebeeld door een lieflijk houten speelgoedeendje dat recht in de loop van een jachtgeweer kijkt. Een situatie waar niemand op zit te wachten!

Wie vandaag wil weten of hij onbewust op een jachtterrein woont, kan zich sinds kort aanmelden op de actiewebsite : www.schietinactie.be.

Je kan er ondermeer bekijken hoeveel mensen al 'in actie schoten'....

Campagne - #schietinactie